Din positive udvikling er min hjertesag

Jeg arbejder inden for ledelse og karriere med udviklingsprocesser, mentaltræning og styrket mindset, så du kan nå dine mål og få det liv, du drømmer om. Hvor du har hjertet med.
Min baggrund er uddannelser inden for ledelse, kommunikation og coaching. Desuden trækker jeg på min mangeårige erfaring som leder, managementkonsulent og karriererådgiver.

Som ledercoach eller karrierecoach hjælper jeg dig med de udfordringer, der forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil opnå, hvad enten det er som leder eller som karriere-udfordret.

Lederudviklingsforløb

Du kan booke et lederudviklingsforløb med ledercoaching og lederudvikling, som hjælper dig med at blive en endnu bedre leder – i balance, med et styrket mindset og god kontakt til dit hjerte.

Karrierecoaching

Du kan få karrierecoaching som hjælp til at få et nyt job – eller trives bedre i din nuværende jobsituation. Jeg kan også hjælpe dig med afklaring og planlægning, hvis du ønsker at blive selvstændig.

Min baggrund

Jeg er født og opvokset i Århus, flyttede til København som 20-årig, hvor jeg også bor nu. Her blev jeg uddannet, og her har jeg både arbejdet med egen virksomhed med ansatte og været ansat i private virksomheder for det meste, men også nogle år i det offentlige. Jeg har været beskæftiget med ledelse, marketing og karriere det meste af tiden.
Personlig udvikling har været et vigtigt omdrejningspunkt siden jeg var helt ung. Jeg har besøgt Østen og især Indien mange gange og uddanner mig løbende inden for indisk filosofi og visdom. Jeg har løbende kontakt til udvalgte mahatmaer/læremestre for guiding og videreudvikling. Jeg holder mig løbende orienteret inden for personlig udvikling og mentaltræning gennem studier i ind- og udland inden for NLP, psykologi, meditation, mindfulness mv.

Erhvervserfaring

√ + 15 års erfaring som direktør og managementkonsulent. Jeg har drevet eget konsulenthus med ansatte inden for lederrådgivning, research og marketing.
√ + 8 års erfaring som karriererådgiver. Jeg har dels arbejdet som ansat dels som selvstændig. Jeg har afholdt over 3000 1:1 samtaler.
√ mange års erfaring som bestyrelsesmedlem og medlem af repræsentantskaber.

Uddannelse

3 coachuddannelser: NLP Master Coach, NLP Coach Practioner og Coaching Management, Coaching i organisationer.
2 akademiske uddannelser: Master Prof. Comm. og BSc. Economics &
Business Adm.
En lang række kurser og workshops i ind- og udland inden for bl.a. ledelse, kommunikation, personlig udvikling, mentaltræning og meditation.
Jeg har desuden studeret Østens filosofi igennem mange år og inddrager den visdom i mit arbejde generelt, fx ved arbejde med mindset og mentaltræning.

Nedenfor ses et udsnit af nogle af de virksomheder, som jeg gennem tiden enten har haft som kunder, eller har været ansat hos