Træf bedre beslutninger - find den indre ro med meditation og mindfulness

Meditation og mindfulness skaber ro i sindet, stopper tankemylderet og bringer dig tæt på Zero Mind.

Du føler en dyb indre ro, der gør det let for dig at fokusere, undgå stress og tage gode beslutninger. Derfor indgår meditation og mindfulness ofte i et coachingforløb hos mig.

Meditation og mindfulness kan foregå en-til-en eller i gruppeforløb i din virksomhed fx.

Meditation dæmper stress
og styrker hjernen

I Vesten er vi desværre plaget af en stigende mængde af stress-tilfælde.
Heldigvis kan meditation og mindfulness effektivt lindre stress.
Mange vestlige undersøgelser dokumenterer nemlig, at metoderne styrker hjernen og holder negative følelser under kontrol og tilmed eliminerer de negative følelser.
Derfor er meditation og mindfulness i dag bredt accepteret i erhvervslivet og i det danske sundhedssystem.

Stilhed – effektiv mindfulnessmetode til øget bevidsthed


Stilhed er en meget effektiv metode til at opnå mindfulness, altså at være bevidst, opmærksom og tilstede i nuet.
Det kan bruges og virke stærkt efter øvelser i nogle få minutter, timer, en dag eller fx en hel uge. Det er ligesom meditation et redskab til mindfulness og med til at opnå Zero Mind. Det vil sige at stoppe tankemyldret i sindet og opnå ro fra det evige tankemylder, med øget bevidsthed og nærvær i nuet som resultat.
Stilhed som mindfulnessmetode styrker overblik og dømmekraft. Som er basis for bedre beslutninger, der gavner dig, dine medarbejdere og din organisation.
Derfor benytter jeg ofte stilheds- og bevidsthedsprocesser i mine forløb.

Meditation er en effektiv metode for ledere, som er bredt accepteret i erhvervslivet

Meditation stammer fra Indien, hvor meditation i årtusinder har været en naturlig del af livet. Når man mediterer, bliver man mere bevidst og tilstede i nuet – på engelsk kaldet ’mindful’. Mindfulness tilskrives ofte buddhismen, men stammer tilbage fra længe før Buddhas tid.
Fra Indien bredte meditationen sig til Kina og Tibet. I 70’erne kom meditationen til Vesten, hvor sundhedssystemet og erhvervslivet tog meditationen til sig.  

Stilhed og bevidsthedsøvelser – individuelt og til leder- eller medarbejderarrangementer


Jeg benytter stilheds- og bevidsthedsprocesser som en integreret del i kortere intervaller eller som en selvstændig, sammenhængende praksis over længere tid sammen med en enkelt person eller en gruppe.
Som en del af stilhedsarbejdet indgår ofte bevidsthedsøvelser, altså øvelser der har til formål at øge bevidstheden og tilstedeværelsen i nuet.
Bevidst tilstedeværelse i nuet øger evnen til at fokusere og tage bedre beslutninger. Stilhed kan bruges som et kraftfuldt element i individuelle forløb såvel som i diverse workshops til leder- eller medarbejderarrangementer. Jeg har selv haft stor glæde af stilheds- og bevidsthedsøvelser. Personligt har jeg deltaget i faciliterede stilhedsretreats i bl.a. Indien.

Vil du vide hvordan meditation og mindfulness, kan forbedre både dit arbejdsliv og privatliv?

Kontakt mig og få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Det koster ikke noget at blive klogere på, hvordan et skræddersyet forløb hos mig kan give dig et godt liv, både på job og privat.