Drømmer du om nyt job
eller større arbejdsglæde?

Trives du ikke i dit nuværende job? Drømmer du om et nyt job? Med en individuel tilgang kan jeg hjælpe dig med et skræddersyet forløb som din karrierecoach, karriererådgiver og sparringspartner.

Sådan foregår det, når du booker karrierecoaching:

√ Vi mødes telefonisk eller fysisk med fokus på i første omgang at afdække: Hvordan er din situation lige nu?
Keder du dig og trænger til andre udfordringer? Trives du i din hverdag – eller er du stresset eller har andre udfordringer eller drømme, du ikke får opfyldt?

Eller er du uden job lige nu?
Sammen afklarer vi din nuværende situation og afhængigt af, hvordan du har det med tingenes tilstand, går vi fremad i processen med indhold i samtalerne, som passer til situationen

√ Sammen afklarer vi dine karriereønsker og skaber overblik:
Hvad drømmer du om i dit jobliv?
Hvordan kan du få opfyldt dine karriereønsker – enten i din nuværende virksomhed, i en anden virksomhed eller som selvstændig? Eller…?

√ En passende metode til at nå dit mål sættes i fokus og følges til dørs med løbende coaching og sparring undervejs – det kan fx være

  • Internt jobskifte i samme virksomhed:
    udarbejdelse af plan for skiftet
  • Eksternt jobskifte til anden virksomhed:
    udarbejdelse af plan for skiftet. Herunder også hvilket materiale, der skal bruges til den valgte metode – CV, ansøgning, telefonmanus, video mv.
  • Selvstændig/iværksætter:
    udarbejdelse af forretningsplan og trin til at føre planen ud i livet

Du kan inkludere 1:1 træning i din karrierecoaching

En-til-en-træning og karrierecoaching hjælper dig med at træne de kompetencer, du har brug for til at forfølge dit mål.
Du kan fx træne i at gå til jobsamtale, hvor du får min sparring og hjælp til at klare dig godt, når du skal til samtale hos din næste chef.
Jobsamtaler hænger sjældent på træer, så de færreste når at blive rigtigt gode til det.
Og fordi samtalerne er så vigtige, er der ofte nervøsitet forbundet med det ligesom ved eksaminer.
Det kan jeg hjælpe dig med, så du fremstår som den bedste udgave af dig selv, når du (endelig) skal til jobsamtale.
Som led i træningen kan vi bruge videooptagelser.

Referenceudtalelser om karrierecoaching

”Som jobsøgende var jeg gennem et coachingforløb hos Helle. Jeg syntes, det var svært at gå til jobsamtale og havde ofte følelsen af at være til eksamen. Helle hjalp mig med forskellige metoder til at bevare roen inden og under samtalen, så jeg kunne holde det rette fokus. Jeg landede hurtigt et godt job og er sikker på, at Helles coaching var medvirkende til dette. Gennem mit coachingforløb tog Helle alle de emner op, som jeg bragte på banen. Helle anvendte forskellige teknikker, der hjalp mig til at få nye perspektiver på mine tanker og min adfærd. Helle er en behagelig coach, som er god til at stille de rigtige spørgsmål, så man selv når frem til svarene. Hun er desuden empatisk og behandler små og store udfordringer professionelt. Derfor mine bedste anbefalinger af Helle som coach.”
Siri Mariager, cand.mag. i oplevelsesøkonomi, servicedesigner