Hvor er du lige nu i din jobsøgning? Og hvad er dit drømmejob?

Vi afklarer hvor i din proces, du er og følger som udgangspunkt nedenstående plan og skræddersyr forløbet til dig:
√ Status, hvad er status og din situation? Er der stress, som skal håndteres først? Er der andet, som gør, at trivslen som jobsøgende er lav, og som derfor skal tages hånd om først?  Eller er du helt klar til det nye job nu?
√ Afklaring af jobmål, drømmejob og tidshorisont
√ Metode: opslåede stillinger, kaffemøder, netværk, uopfordrede ansøgninger mv.
√ Materiale: CV, ansøgning, video eller andet?
√ Jobsøgningsproces
√ Træning i jobsamtalen, med eller uden video efter aftale

Løbende coaching og sparring på vej mod dit nye job

Jeg følger dig løbende med coaching og sparring i processen mod dit nye job.
Sammen med mig står du stærkere i din jobsøgning. Du er ikke alene om det. Jeg hjælper dig med at holde modet oppe og få øje på eventuelle ’blind spots’.
Og måske kommer du til at tænke større og bryde ud af din komfortzone for at træde et skridt opad eller til siden i forhold til, hvad du plejer. Så du ikke begrænser dig selv.
Det er mit ønske for dig. At du vokser gennem forløbet med mig og står styrket og gladere bagefter.
Der er plads til at tage hele dit liv i betragtning, så hele dig og ikke bare ’arbejdsdig’ er i fokus. Fordi jeg mener, at det giver dig det bedste resultat og den største glæde og trivsel i dit nye job. Det er vigtigt at have hjertet med.

Du kan inkludere 1:1 træning i din karrierecoaching

En-til-en-træning og karrierecoaching hjælper dig med at træne de kompetencer, du har brug for til at forfølge dit mål.
Du kan fx træne i at gå til jobsamtale, hvor du får min sparring og hjælp til at klare dig godt, når du skal til samtale hos din næste chef.
Jobsamtaler hænger sjældent på træer, så de færreste når at blive rigtigt gode til det.
Og fordi samtalerne er så vigtige, er der ofte nervøsitet forbundet med det ligesom ved eksaminer.
Det kan jeg hjælpe dig med, så du fremstår som den bedste udgave af dig selv, når du (endelig) skal til jobsamtale.
Som led i træningen kan vi bruge videooptagelser.

Referenceudtalelser

”Som jobsøgende var jeg gennem et coachingforløb hos Helle. Jeg syntes, det var svært at gå til jobsamtale og havde ofte følelsen af at være til eksamen. Helle hjalp mig med forskellige metoder til at bevare roen inden og under samtalen, så jeg kunne holde det rette fokus. Jeg landede hurtigt et godt job og er sikker på, at Helles coaching var medvirkende til dette. Gennem mit coachingforløb tog Helle alle de emner op, som jeg bragte på banen. Helle anvendte forskellige teknikker, der hjalp mig til at få nye perspektiver på mine tanker og min adfærd. Helle er en behagelig coach, som er god til at stille de rigtige spørgsmål, så man selv når frem til svarene. Hun er desuden empatisk og behandler små og store udfordringer professionelt. Derfor mine bedste anbefalinger af Helle som coach.”
Siri Mariager, cand.mag. i oplevelsesøkonomi, servicedesigner